Khandi Alexande

5. března 2008 v 16:18 | Rejža |  M. Herci
Khandi Alexander
Vystudovala Queensborough Community College.Delší dobu spolupracovala s Whitney Houston, když jako choreografka pomáhala organizovat její zahraniční turné. ... Khandi Alexander hraje v kriminálce Miami mladou vědkyní se specializací na DNA, Alexx Woods. Její hlavní prací v týmu je zjišťování příčin smrti a komunikace s postiženými. Khandi na tolik kolik jí je nevypadá... Ti co se koukají na Kriminálku Miami určitě Khandi znají...
Khandi Alexander Filmografie:
2006Rain ...Latitia Arnold
2004Perfect Strangers ...Christie Kaplan
2002Kriminálka Miami (CSI: Miami) ...Dr. Alexx Woods
2002Dark Blue ...Janelle Holland
2002Emmett's Mark ...Det. Middlestat
2002Fool Proof ...Icarus
2000Corner, The ...Denise Francine 'Fran' Boyd
1999Spawn 3: Ultimate Battle ...Lakesha/Nurse
1999Partners ...Charlie
1999X-Chromosome ...Yolanda
1998There's Something About Mary ...Joanie
1998Thick as Thieves ...Janet Hussein
1996No Easy Way ...Diana Campbell
1996Terminal ...Dr. Deborah Levy
1994House Party 3 ...Janelle
1994Sugar Hill ...Ella Skuggs
1994Hamouni (Greedy) ...Laura Densmore, P.I.
1994To My Daughter with Love ...Harriet
1993Shameful Secrets ...Rosalie
1993CB4 ...Sissy
1993Čas pomsty (Joshua Tree) ...Maralena Turner
1993Menace II Society ...Karen Lawson
1993Cesta za Láskou (Poetic Justice) ...Simone
1993What's Love Got to Do with It ...Darlene
1987Maid to Order ...Hooker in Jail
1985Chorus Line, A ...Dancer
1985Streetwalkin' ...Star
1985Motown Revue Starring Smokey Robinson, The ...Regular
1985FTV ...Various characters
Khandi Alexander
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama