Amaury Nolasco

19. dubna 2008 v 13:50 | Rejža |  U.V. Herci
Amaury Nolasco
Postava= Fernando Sucre
Datum narození: 24.12. 1970 (38 let)
Místo narození: Puerto Rico
Amaury Nolasco
Životopis:
Amaury Nolasco se narodil 24. prosince 1970 v Porto Ricu, kde také později studoval biologii a na herectví nepomýšlel. V závěru studií byl ale vyhlídnut pro malou televizní roli a poté se ukázal ještě v několika sériích. Přestěhoval se do New Yorku, kde na American British Dramatic Arts School vystudoval shakespearovské drama.

Hrál v seriálech CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, ER, THE HUNTRESS a dalších. Objevil se i ve filmech Transformers, 2 FAST 2 FURIOUS, BROTHER, THE LIBRARIANS, MR. 3000. Největší slávu mu přinesl PRISON BREAK. Žije v Los Angeles a když zrovna netočí, věnuje se golfu a tenisu.
Amaury Nolasco
Filmografie:
2005Útěk z vězení (TV) (Prison Break) ...Fernando Sucre
2004Mr. 3000 (Mr. 3000) ...Minadeo
20032 Fast 2 Furious ...Orange Julius
2003Librarians, The ...G-Man
2002Final Breakdown ...Hector Arturo
2000Ve spárech yakuzy (Brother) ...Victor
1997Fall ...Waiter
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama